Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowite polaczenie slodyczy i pikanterii...dla mnie bomba!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 365
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 365
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Czekolade roztapiamy na parze i odstawiamy do wystygniecia. Chilli i maslo wkladamy do rondelka i podgrzewamy okolo 20 minut, przecedzamy. Chilli maslo dodajemy do czekolady i mieszamy, dodajemy tequille, ponownie mieszamy. Bialka ubijamy, gdy sa juz lekko ubite dodajemy cukier puder i ubijamy dalej. Delikatnie i stponiowo dodajemy bialka do czekolady i delikatnie z wyczuciem mieszamy. Przekladamy mus do kieliszkow do martini i wstawiamy do lodowki na okolo 2 godziny. Ubijamy smietanke, tak aby nabrala objetosci i nakladamy ja na wierzch musu tuz przed podaniem. Smacznego!