Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mus czekoladowy z wiśniami"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1718
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1516
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1484
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1771
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1718
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1516
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1484
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1771
Składniki
Przepis przysłała Jadwiga Lubaszczyk ze Świecia
Czekoladę połam, stop na parze. Kremówkę zagotuj. Dodaj czekoladę, połącz. Ostudź.
Wszystkie białka ubij z cukrem, dodając żółtka. Połowę piany dodaj do musu czekoladowego, wymieszaj. Dodaj resztę piany, połącz. Chłodź 2 godziny. Mus udekoruj konfiturą i bitą śmietaną.
<strong>Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,50 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie