Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mus czekoladowy z wiśniami"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2706
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3105
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2706
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3105
Składniki
Przepis przysłała Jadwiga Lubaszczyk ze Świecia
Czekoladę połam, stop na parze. Kremówkę zagotuj. Dodaj czekoladę, połącz. Ostudź.
Wszystkie białka ubij z cukrem, dodając żółtka. Połowę piany dodaj do musu czekoladowego, wymieszaj. Dodaj resztę piany, połącz. Chłodź 2 godziny. Mus udekoruj konfiturą i bitą śmietaną.
<strong>Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,50 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie