Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mus czekoladowy z wiśniami"
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 17
Pełna warzyw zupa z koprem włoskim, kaszą bulgur i dużą ilością koperku. Kope...
Odsłon: 23
Piękna sałatka pełna smaku i kolorów. Pieczona dynia, suszone pomidory, grana...
Odsłon: 32
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 17
Pełna warzyw zupa z koprem włoskim, kaszą bulgur i dużą ilością koperku. Kope...
Odsłon: 23
Piękna sałatka pełna smaku i kolorów. Pieczona dynia, suszone pomidory, grana...
Odsłon: 32
Składniki
Przepis przysłała Jadwiga Lubaszczyk ze Świecia
Czekoladę połam, stop na parze. Kremówkę zagotuj. Dodaj czekoladę, połącz. Ostudź.
Wszystkie białka ubij z cukrem, dodając żółtka. Połowę piany dodaj do musu czekoladowego, wymieszaj. Dodaj resztę piany, połącz. Chłodź 2 godziny. Mus udekoruj konfiturą i bitą śmietaną.
<strong>Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,50 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie