Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Składniki
Czekoladę łamiemy na kawałki i rozpuszczamy w kąpieli wodnej,po czym odstawiamy do ostygnięcia.Serek ubijamy z cukrem pudrem na gładką masę.Następnie mieszamy ją z kawą,czekoladą,a na końcu z ubitą na sztywno śmietaną.Powstały mus nakładamy po pucharków i wstawiamy na noc do lodówki.Przed podaniem dekorujemy bitą śmietaną,kakao i rurkami.
Smacznego!