Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1640
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1412
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1433
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1550
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1640
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1412
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1433
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1550
Składniki
Pomidory sparz, obierz i drobno pokrój razem z papryką, ogórkiem i cebulą. Odłóż około 1/5 warzyw i dopraw je solą.
Pozostałą część wymieszaj z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i przyprawami. Zalej octem winnym oraz oliwą z oliwek i zmiksuj w blenderze.
Powstały mus połącz z sokiem i odłożonymi warzywami. Dodaj rozpuszczoną wcześniej w bulionie i wystudzoną żelatynę.
Całość wymieszaj, wlej do małych miseczek i schłodź w zamrażarce.
Czas przygotowania: 40 min Ilość kalorii na 1 porcję: 170 Stopień trudności: trudneŹródło: Telemax