Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14377
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19483
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13150
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14377
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19483
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13150
Składniki
Pomidory sparz, obierz i drobno pokrój razem z papryką, ogórkiem i cebulą. Odłóż około 1/5 warzyw i dopraw je solą.
Pozostałą część wymieszaj z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i przyprawami. Zalej octem winnym oraz oliwą z oliwek i zmiksuj w blenderze.
Powstały mus połącz z sokiem i odłożonymi warzywami. Dodaj rozpuszczoną wcześniej w bulionie i wystudzoną żelatynę.
Całość wymieszaj, wlej do małych miseczek i schłodź w zamrażarce.
Czas przygotowania: 40 min Ilość kalorii na 1 porcję: 170 Stopień trudności: trudneŹródło: Telemax