Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457175
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1319
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2170
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 534
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457175
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1319
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2170
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 534
Składniki
Pomidory sparz, obierz i drobno pokrój razem z papryką, ogórkiem i cebulą. Odłóż około 1/5 warzyw i dopraw je solą.
Pozostałą część wymieszaj z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i przyprawami. Zalej octem winnym oraz oliwą z oliwek i zmiksuj w blenderze.
Powstały mus połącz z sokiem i odłożonymi warzywami. Dodaj rozpuszczoną wcześniej w bulionie i wystudzoną żelatynę.
Całość wymieszaj, wlej do małych miseczek i schłodź w zamrażarce.
Czas przygotowania: 40 min Ilość kalorii na 1 porcję: 170 Stopień trudności: trudneŹródło: Telemax