Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,szybkie,łatwe do przyrządzenia,poza tym smaczne.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8573
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 579
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8573
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 579
Składniki
Brzoskwinie umyć,usunąć pestki.Podzielić na połówki.
Mleko zagotować,przyrządzić budyń wg.przepisu zamieszczonego na opakowaniu.Ugotowany budyń ostudzić.
Następnie tak przygotowane połowki brzoskwiń napełniamy budyniem.Posypujemy z wierzchu wiórkami kokosowymi.Smacznego.