Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są tak pyszne że zjadane są w dniu w którym są usmażone.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8236
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 445
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8236
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 445
Składniki
Mleko podgrzewamy i rozpuszczamy drożdże, dodajemy cukier wymieszany z jajkami i zagniatamy ciasto podsypując mąkę.Ciasto powinno odstawać od rąk.
szklanką wyciskamy kółka, a w środku robimy dziurę za pomocą kieliszka. odstawiamy w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Smażymy na rozgrzanym oleju i studzimy. Posypujemy cukrem pudrem.