Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są tak pyszne że zjadane są w dniu w którym są usmażone.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2648
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 972
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2648
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 972
Składniki
Mleko podgrzewamy i rozpuszczamy drożdże, dodajemy cukier wymieszany z jajkami i zagniatamy ciasto podsypując mąkę.Ciasto powinno odstawać od rąk.
szklanką wyciskamy kółka, a w środku robimy dziurę za pomocą kieliszka. odstawiamy w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Smażymy na rozgrzanym oleju i studzimy. Posypujemy cukrem pudrem.