Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8662
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8662
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
twarog zemlec wszyskie skladniki ze soba dobrze wymiszac tak ze ciasto bedzie ubite przedzielic na pol,i z pierwszej czesci rozwalkowac ciasto szklanka zrobic kolo a malym kieliszeczkiem drugie kolo w srodku pozostalosci wymieszac z ciastem i dalej walkowac na kolejne paczki zrobic tak sama z drugo polowa ciasta.Olej rozgrzac w garnku i wrzucac paczki smazyc na wolniejszym ogniu.Paczki wykladac na talerz posypujac je cukrem pudrem.