Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Orzechowa przekąska w śliwkach"
Znakomita przekąska na śniadanie, podwieczorek lub po prostu imprezę.
Odsłon: 3768
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 230
Święta się zbliżają, nowe przepisy na blogach się pojawiają. Ja dla Was babec...
Odsłon: 79
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 53
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 230
Święta się zbliżają, nowe przepisy na blogach się pojawiają. Ja dla Was babec...
Odsłon: 79
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 53
Składniki
Węgierki umyj, delikatnie natnij i wyjmij pestkę. Ułóż je ściśle na dużej patelni, zasyp cukrem, dodaj liście laurowe, przykryj i tak pozostaw na 12 godzin. Podgrzej owoce na małym ogniu. Odstaw do ostygnięcia.
Zlej powstały syrop, zagotuj i dobrze odparuj. Nafaszeruj śliwki ćwiartkami orzechów. Ułóż je w słoikach, zalej syropem i zakręć.Źródło: Super TV
Przepisy Desery
Desery
Babka cytrynowa z lukrem mandarynkowym
Desery
Jajeczka – ciasteczka kakaowe
Desery
Ciasto wielkanocne - baranek
Desery
Słoneczne tartelki z nutą egzotyczną
Babka cytrynowa z lukrem mandarynkowym
Zapraszam na babkę cytrynową, prostą, ekspresową. Całe jajka z cukrem, olejem...
Odsłon: 27
Jajeczka – ciasteczka kakaowe
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 33