Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Orzeźwiające pastylki miętowe"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7898
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3141
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7898
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3141
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Utrzeć miękkie masło z cukrem. Dodać śmietankę, syrop miętowy i zielony barwnik. Gdy masa będzie gładka, zrobić z niej kulki wielkości 1 centymetra.
Formować okrągłe pastylki. Następnie schłodzić w lodówce. Na parze stopić osobno obie czekolady, do każdej dodać po łyżce masła. Polewami fantazyjnie ozdobić miętowe pastylki.
Zamiast rysowania wzorków miętowe pastylki można zanurzyć w gorzkiej czekoladzie i odstawić do lodówki.
ok. 30 minutŹródło: Twoje Imperium