Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5844
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9675
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 304
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5844
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9675
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 304
Składniki
Obież skórkę z jabłek i pokrój w kostkę taką na jeden kęs.
Pokrojone jabłka włóż do naczynia w którym będzie to pieczone(najlepiej żaroodporne lub szklana miska) i wlej 4 łyżki wody.
Jeśli masz microfalówkę wstaw jabłka do niej na 3min żeby wyleciał sok. Jeśli nie masz microvave to nic nie szkodzi.
Do osobnej miski wrzuć mąke, masło/margarynę, cukier i wygnieć wszystko razem jeśli ciasto jest za suche dolej łyżkę wody.
Przyrządzone ciaso posyp na jabłka (nie odlewaj tedo soku z miski).
Wsadź do piekarnika na 180 stopni na ok 10-13 minut