Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Panna cotta cytrynowa"
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1196
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4853
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1505
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1196
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4853
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1505
Składniki
Żelatynę rozpuść w niewielkiej ilości wrzątku. Mleko wymieszaj z jogurtem oraz cukrem, lekko podgrzej. Dodaj sok oraz skórkę z cytryny. Zagotuj, potem zmiksuj.
Zdejmij naczynie z ognia. Wlej żelatynę, wymieszaj. Rozlej masę do zwilżonych wodą miseczek. Schłodź. Udekoruj skórką z cytryny oraz miętą.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Toczek-Gierula z Rzeszowa</strong>Źródło: Bella Relaks