Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Panna cotta cytrynowa"
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 199
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 386
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 83
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 199
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 386
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 83
Składniki
Żelatynę rozpuść w niewielkiej ilości wrzątku. Mleko wymieszaj z jogurtem oraz cukrem, lekko podgrzej. Dodaj sok oraz skórkę z cytryny. Zagotuj, potem zmiksuj.
Zdejmij naczynie z ognia. Wlej żelatynę, wymieszaj. Rozlej masę do zwilżonych wodą miseczek. Schłodź. Udekoruj skórką z cytryny oraz miętą.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Toczek-Gierula z Rzeszowa</strong>Źródło: Bella Relaks