Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 343
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 358
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 251
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 132
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 343
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 358
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 251
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 132
Składniki
ZAGOTOWAć KOMPOT ROZPUśCIć W NIM GALARETKI OSTUDZIć. BIAłKA UBIć Z 4 łYżKAMI CUKRU I DODAć TężęJąCE GALARETKI ODSTAWIć DO LODóWKI NA 2 GODZINYI ROBI SIę BARDZO SZYBKO /NIE LICZąC CZASU NA STężENIE GALARETKI/ SMACZNEGO