Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonaly deser, najlepiej smakuje podany z syfonu do bitej smietany, ale mozna go tez oczywiscie przygotowac od razu w pucharkach.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12427
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1403
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13370
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5655
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12427
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1403
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13370
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5655
Składniki
Zelatyne rozpuscic w zimnej wodzie, mango przekroic i wydrazyc lyzka miazsz. Sok z cukrem i miazszem zagotowac i zmiksowac lub przetrzec przez sito. Ok. 100 ml musu podgrzac do 60° C, rozpuscic w nim zelatyne, a nastepnie dodac reszte musu. Mase przelozyc do syfonu do bitej smietany, mocno nim wstrzasnac i wstawic do lodówki na min. 6 godzin. Przed podaniem wstrzasnac syfonem jeszcze raz i napelnic pianka pucharki. Mozna tez mus od razu przygotowac w pucharkach i wstawic do lodówki do schlodzenia. Ozdobic dowolnymi owocami.