Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i lekkie ciasto. Znakomicie nadaje się na deser.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10408
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1166
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11579
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 587
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10408
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1166
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11579
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 587
Składniki
Galaretki agrestowe rozpuścić w 3 szkl gorącej wody, tak samo zrób z galaretkami wiśniowymi. Ostudzić, wstawić do lodówki. Mleko skondersowane rozlać do dwóch naczyń, ubić mikserem aż do uzyskania puszystej piany.
Jedną część mleka połączyć z galaretką czerwoną, a drugą część z zieloną. Biszkopty wyłożyć na blachę, wylać część czeroną, a następnie zieloną. Można ułożyć owoce. A na koniec zalać to galaretką pomarańczową.