Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty bardzo popularny placek z dowolnymi owocami. Szybko się go robi i szybko znika :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7840
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3054
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 585
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7840
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3054
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 585
Składniki
Masło utrzeć z cukrem na jednolitą masę, następnie dodawać po jednym jaju. Gdy masa będzie gładka i jednolita, wsypać proszek do pieczenia, budyń oraz mąkę. Na posmarowaną masłem tortownicę lub formę keksową wyłożyć połowę ciasta, na nie owoce i przykryć drugą częścią ciasta. Może się wydawać, że ciasta jest mało, ale podczas pieczenia sporo podrośnie. Piec w temp. 160 stopni w termoobiegu lub 180 stopni bez. Ozdobić owocami lub cukrem pudrem.