Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka idealne na jesienne wieczory. Proste i szybkie w przygotowaniu.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 33234
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9709
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2186
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4182
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 929
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 33234
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9709
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2186
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4182
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 929
Składniki
1. Budyń rozpuszczamy w pół szklanki mleka. Drugie pół zagotowujemy z cukrem. Wlewamy rozpuszczony budyń do zagotowanego mleka. Energicznie mieszamy do zgęstnienia cały czas gotując. Budyń odstawiamy do ostygnięcia 2. Jabłka wydrążamy. 3. Jabłka napełniamy budyniem, na wierzch dajemy wcześniej umyte i odsączone z wody maliny. 4. Jabłka pieczemy przez 20-25 minut w temperaturze 180 stopni. 5. Gotowe!