Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7894
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3131
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7894
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3131
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Maslo utrzec z polową cukru pudru i gdy masa bedzie pulchna dodawac na przemian 1 jajko i 1łyzeczke cukru pudru.Do masy dodac mąke pszenną zmieszaną z proszkiem do pieczenia i mąką ziemniaczaną.Dodawac kolejno pozostale skladniki(zmielone orzechy migdaly wiorki otreby) i mieszac łyzką.Na koncu dodac rodzynki.Przygotowac forme keksowom, posmarowac margaryną i opruszyc tarteą bulką.Przelozyc don ciasto i piec ok 40 min.