Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1323
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1323
Składniki
Maslo utrzec z polową cukru pudru i gdy masa bedzie pulchna dodawac na przemian 1 jajko i 1łyzeczke cukru pudru.Do masy dodac mąke pszenną zmieszaną z proszkiem do pieczenia i mąką ziemniaczaną.Dodawac kolejno pozostale skladniki(zmielone orzechy migdaly wiorki otreby) i mieszac łyzką.Na koncu dodac rodzynki.Przygotowac forme keksowom, posmarowac margaryną i opruszyc tarteą bulką.Przelozyc don ciasto i piec ok 40 min.