Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawki się jeszcze nie skończyły więc może placek z truskawkami na wieczór?
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 978
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13581
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 978
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13581
Składniki
Produkty do użycia.
Jajka ubić z cukrem, mąkę przesianą z proszkiem lekko wymieszać łyżką i na końcu dodać margarynę. Wylać ciasto na blachę.
Ułożyć truskawki i piec przez 40 minut.
Gotowe! Smacznego!