Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
po prostu pyszne i nie bardzo slodkie
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 759
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 759
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Składniki
bialka z cukrem ubic dodac zoltka potem make mergaryne i w gole reszte ladnie wymiksowac:)
oczyscic sliwki poprzekrajac na pol
blaszke natrzec i spruszyc bulka wylozyc bardzo geste ciasto wylozyc na wierzch sliwki do piekarnika i tyle roboty
opcjonalnie mozna dac kwasne jablka tez jest super