Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 791
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 54
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1567
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 791
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 54
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1567
Składniki
<strong>:</strong>
Skarmelizuj cukier. Dodaj do śmietany z kawą. Gotuj, aż cukier się rozpuści. Schłodź. Sery wymieszaj z rozpuszczoną żelatyną. Układaj warstwami krem i twaróg.
Czas przygotowania: 30 minut. Poziom trudności: średni.Źródło: TV14