Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1296
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 806
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1421
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1296
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 806
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1421
Składniki
jablka pokroic w kostke,zasypac cukrem i odstawic na 15-20 minut,w tym czasie szykujemy blache {posmarowac i posypac bulka tarta}nastepnie dodajemy pozostale skladniki do jablek mieszamy dobrze az wszystkie skladniki sie wymieszaja i przekladamy do formy .pieczemy w 180C okolo 55-60 minut az bedzie mialo brazowy kolor