Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8176
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 418
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8176
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 418
Składniki
jablka pokroic w kostke,zasypac cukrem i odstawic na 15-20 minut,w tym czasie szykujemy blache {posmarowac i posypac bulka tarta}nastepnie dodajemy pozostale skladniki do jablek mieszamy dobrze az wszystkie skladniki sie wymieszaja i przekladamy do formy .pieczemy w 180C okolo 55-60 minut az bedzie mialo brazowy kolor