Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1403
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1335
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1403
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1335
Składniki
jablka pokroic w kostke,zasypac cukrem i odstawic na 15-20 minut,w tym czasie szykujemy blache {posmarowac i posypac bulka tarta}nastepnie dodajemy pozostale skladniki do jablek mieszamy dobrze az wszystkie skladniki sie wymieszaja i przekladamy do formy .pieczemy w 180C okolo 55-60 minut az bedzie mialo brazowy kolor