Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i zawsze sie udaje
Ciasteczka całuski wprost rozpływają się w ustach. Nic w tym dziwnego, poniew...
Odsłon: 629
to potrawa dla tych co lubią gołąbki ale nie mają czasu na ich zrobienie, sma...
Odsłon: 144
Ciasteczka całuski wprost rozpływają się w ustach. Nic w tym dziwnego, poniew...
Odsłon: 629
to potrawa dla tych co lubią gołąbki ale nie mają czasu na ich zrobienie, sma...
Odsłon: 144
Składniki
jablka pokroic w kostke,zasypac cukrem i odstawic na 15-20 minut,w tym czasie szykujemy blache {posmarowac i posypac bulka tarta}nastepnie dodajemy pozostale skladniki do jablek mieszamy dobrze az wszystkie skladniki sie wymieszaja i przekladamy do formy .pieczemy w 180C okolo 55-60 minut az bedzie mialo brazowy kolor