Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Przepis na duffinki"
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5846
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9675
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 305
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5846
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9675
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 305
Składniki
Ziemniaki obierz i ugotuj. Dodaj masło, mleko, śmietanę, sól, pieprz i żółtko. Zagnieć jednolitą masę.
Następnie włóż ją do kokilek i wstaw do piekarnika. Piecz w temperaturze 200° C przez 20 minut.
W tym czasie na patelni usmaż pokrojoną w kostkę cebulę. Gdy ziemniaki się zarumienią, wyjmij je z piekarnika, posyp cebulą i natką pietruszki.
Do ziemniaków możesz dodać trochę parmezanu i gałki muszkatołowej.Źródło: Na żywo