Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Przepis na pleśniak"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1989
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1667
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1989
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1667
Składniki
Stop margarynę. Dodaj resztę składników, zagnieć ciasto. Do jednej wsyp kakao.
Na jasne starte na tarce ciasto ułóż powidła, orzechy, potem starte ciemne ciasto. Na to pianę, posyp ciemnym ciastem. Piecz ok. godz. w temp. 150°C.
<strong>Przepis nadesłała Aleksandra Skarżyńska z Lubawy</strong>Źródło: Takie jest życie