Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ptasie mleczko na biszkoptach"
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 140
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3757
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 169
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 140
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3757
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 169
Składniki
Czerwoną galaretkę rozpuść w szklance wody. Wylej na tacę, odstaw do stężenia.
Drugą galaretkę rozpuść w 375 ml wody. Schłodzoną śmietanę ubij. Porcjami dodawaj tężejącą galaretkę i przesiany cukier puder.
Biszkopty namocz w alkoholu, ułóż w tortownicy o śr. 20 cm. Wlej masę, rozprowadź, schłodź. Z czerwonej galaretki foremką wytnij serduszka, ułóż na torciku.
Czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 1,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie