Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ptasie mleczko trzykolorowe"
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3872
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3847
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 412
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3872
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3847
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 412
Składniki
Jedną galaretkę rozpuść w szklance wrzącej wody. Ostudź. Szklankę mleka ubij na puszystą pianę.
Dodaj tężejącą galaretkę, dokładnie wymieszaj. Wlej do pucharków lub salaterek.
W ten sam sposób przygotuj pozostałe galaretki, rozpuszczając je w szklance wody i mieszając ze szklanką ubitego mleka.
Wylej kolejne warstwy na już zastygniętą warstwę pierwszą. Schłodź.Źródło: Chwila dla Ciebie