Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pudding waniliowy"
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34076
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 346
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 77
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 348
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9129
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34076
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 346
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 77
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 348
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9129
Składniki
Do rondelka wlej mleko krowie i kokosowe. Dodaj 7 łyżeczek mąki ziemniaczanej i pastę waniliową. Całość dokładnie wymieszaj.
Gotuj na małym ogniu, stale mieszając przez około 15 minut, aż powstanie gęsta masa.
Odstaw budyń do ostygnięcia, a następnie wlej do formy na babkę i włóż na kilka godzin do lodówki.
W tym czasie przebierz i umyj truskawki. Oderwij szypułki i zmiksuj owoce w blenderze razem z cukrem.
Gotowy pudding podawaj z musem i startą czekoladą.Źródło: Telemax