Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie drogie i szybko się robi. Jest pyszny i słodziudki ma posmak sernika.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1305
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 886
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1443
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1305
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 886
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1443
Składniki
Posmarój chleb masłem TYLKO Z JEDNEJ STRONY
Odetnij skórki z chleba.
Potnij chleb w dość grube paski i poukładaj w naczynku do pieczenia.
Chleb posyp rodzynkami i dodaj troszkę cukru. Na koniec dodaj reszte chleba.
Podgrzej mleko ale tak żeby się nie zaczeło gotować.
Do mleka dodaj jajka i wymieszaj wszystko razem. Na koniec wylej mleko na wierzch chleba.
Możesz posypać troszkę cynamonu do smaku. Wstaw do piekarnika na 30min w temperature 180 stopni.