Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Puszyste batoniki"
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1810
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1810
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
Składniki
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej. Dodaj posiekane migdały, rodzynki i rum. Stopniowo dosypuj ryż preparowany i mieszaj.
Przygotowaną masę przełóż do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia i mocno dociśnij.
Włóż baton do lodówki, by stężał, a następnie pokrój na porcje.Źródło: Super TV