Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
każdy zrobi , nawet lewą nogą
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8641
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1263
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10267
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4667
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 734
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8641
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1263
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10267
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4667
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 734
Składniki
ser, jajka, cukier, cukier waniliowy wrzucamy do miksera i miksujemy przez 15 min. Potem wsypujemy budyń i miksujemy ok 2 minut. Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni C. Tortownicę smarujemy tłuszczem i wysypujemy bułka tartą. Włewamy masę serową do tortownicy i wstawiamy do piekarnika na 30 min. Nie dłużej bo się przypali. Wyłączamy piekarnik i czekamy aż wystygnie . Po około 60 min. można wyjąć sernik. Czasami posypuję wierzch ciasta płatkami migdałów (przed pieczeniem) lub cukrem pudrem lub czekoladą po ostudzeniu ciasta.