Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
każdy zrobi , nawet lewą nogą
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 136
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1836
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14519
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19584
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 136
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1836
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14519
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19584
Składniki
ser, jajka, cukier, cukier waniliowy wrzucamy do miksera i miksujemy przez 15 min. Potem wsypujemy budyń i miksujemy ok 2 minut. Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni C. Tortownicę smarujemy tłuszczem i wysypujemy bułka tartą. Włewamy masę serową do tortownicy i wstawiamy do piekarnika na 30 min. Nie dłużej bo się przypali. Wyłączamy piekarnik i czekamy aż wystygnie . Po około 60 min. można wyjąć sernik. Czasami posypuję wierzch ciasta płatkami migdałów (przed pieczeniem) lub cukrem pudrem lub czekoladą po ostudzeniu ciasta.