Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciacho z delicjami i ananasami. Poprostu pycha.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 859
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 417
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15231
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1867
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 859
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 417
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15231
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1867
Składniki
Beza: 8 białek ubić , dodac 8 łyżek cukru dalej ubijać. Następnie dodać mak i wiórki kokosowe. Piec 30 minut w te,p 180 st.
Masa: Z mleka, budyniu, 4 łyżek cukru i 8 żółtek ugotowac budyń i ostudzić. 2 galaratki cytrynowe rozpuścić w 1/2 szkl wody. Margarynę Kasie utrzeć z budyniem. Letnią galaretkę wlewać porcjami do masy. 1 puszkę ananasa pokroić w kostkę w wrzucić do masy.
2 Galaretki czerwone rozpuścić w 3 szkl wody. Na upieczoną bezę wyłożyć masę z ananasami. Na masę ułożyć delicje, a wierzch polać tężejącą galaretką.