Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,szybkie ciacho.Rozpływa się w ustach...
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2581
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 733
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1531
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14004
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2581
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 733
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1531
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14004
Składniki
połowę mleka zagotowujemy z cukrem, a pozostałe składniki mieszamy w reszcie mleka i gotujemy budyń-lekko studzimy.
Formę (duża blacha) wykładamy folią spożywczą i układamy pierwszą warstwę herbatników na to wykładamy budyń i znów herbatniki,na to masę krówkową i herbatniki, teraz dżem jagodowy
Zelatynę rozpuszczamy w kilku łyżkach wody i dokładamy do ubitych śnieżek,wykładamy na wierzch ciasta,jak ktoś chce można jeszcze udekorować startą czekoladą...Najlepiej smakuje po kilku godzinach jak herbatniki odmiękną...