Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tanie, pyszne, łatwe do zrobienia
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34112
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1287
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113568
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34112
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1287
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113568
Składniki
trzy galaretki oraz żelatynę rozpuszczamy w 0,5 litra goracej wody i odstawiamy do ostygnięcia
maślankę wlewamy do wysokiego naczynia i spieniamy delikatnie mikserem, następnie wlewamy połowę ostudzonej galaretki i chwilkę miksujemy
trzy połówki brzoskwinek kroimy w kosteczke i odkładamy a całą reszte razem z syropem miksujemy na papke i łączymy z druga połową ostudzonej galaretki
do tortownicy wylewamy połowę masy z maślanki ,potem wylewamy mus brzoskwiniowy i ostrym nożem delikatnie robimy kilka ruchów po dnie aby masy się lekko przemieszały,wylewamy reszte masy z maślanki
na wierzch dajemy pokrojone w kosteczke brzoskwinie i zalewamy czwarta galaretką rozpuszczona w dwóch szklankach wody
SMACZNEGO...