Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i bardzo łatwe a zarazem przepyszne!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10364
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12799
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4559
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10364
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12799
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4559
Składniki
rozpuścić czekolady w gorącej "kąpieli wodnej",dodać wiórki,wymieszać i ostudzić.Śnieżki ubić z mlekiem,krem do tortów ubić w osobnym naczyniu wg przepisu na opakowaniu(ale w wersji bez margaryny).Wymieszać krem do tortów z czekoladą z wiórkami i z ubitą śmietaną
spody nasączyć sokiem z brzoskwiń lub ananasów,owoce pokroić w kostkę.Na spodach układać kolejno owoce i krem,warstwę wierzchnią powinien stanowić sam krem,posmarować boki i wierzch ciasta kremem i osypać płatkami migdałowymi
ciasto schłodzić w lodówce około 2 godzin a potem zajadać!Smacznego:)