Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dzisiaj zapraszam na słodkości :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1327
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5853
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8842
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18511
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1327
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5853
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8842
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18511
Składniki
Kaszę gotujemy i po wystygnięciu łączymy z malinami i miksujemy Ser mieszamy z odrobiną mleka i także miksujemy do każdego z elementów dodajemy erytrytol do smaku wg. uznania Lepimy kuleczki z twarogu i obtaczamy je kaszą z malinami a na koniec wszystko posypujemy wiórkami kokosowymi. Gotowe kulki wstawiamy do lodówki na 1-2 godziny. Smacznego