Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rożki na słodko"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7982
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 343
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3376
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 619
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7982
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 343
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3376
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 619
Składniki
Twaróg wymieszaj z kremówką, dodaj mleko. Następnie dosyp cukier (do smaku) i całość utrzyj na gładką masę.
Jeśli lubisz smak cynamonu, masę serową możesz doprawić szczyptą tej przyprawy. Gotową masę wstaw na kilka minut lodówki.
Makaron lasagne ugotuj al dente. Następnie osącz z wody i ostudź, po czym połóż na folii aluminiowej.
Zwiń je w zgrabne rożki i napełnij schłodzonym, serowo-śmietanowym farszem (możesz użyć szprycy). Udekoruj owocami i listkami ziół.Źródło: Świat kobiety