Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 199
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2477
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 185
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 221
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 199
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2477
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 185
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 221
Składniki
Margarynę,śmietanę,mąke i cukier posiekac.Zagniesc ciasto i włożyc do lodówki na 7godz.Po upływie czasu ciasto rozwałkowacna grubosc 0,5cm I wyciąc paski o dł.20cm.Śmietane ubic z usztywniaczem i cukrem, zchłodzic.Paski ciasta nawinąc na foremki do rurek.Piec 20-25min.w 180st.Ostudzone ciasto naszprycowac bitą śmietaną i posypac pudrem.