Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 61
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 70
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 61
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 70
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Składniki
Margarynę,śmietanę,mąke i cukier posiekac.Zagniesc ciasto i włożyc do lodówki na 7godz.Po upływie czasu ciasto rozwałkowacna grubosc 0,5cm I wyciąc paski o dł.20cm.Śmietane ubic z usztywniaczem i cukrem, zchłodzic.Paski ciasta nawinąc na foremki do rurek.Piec 20-25min.w 180st.Ostudzone ciasto naszprycowac bitą śmietaną i posypac pudrem.