Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i baardzo smaczne:) Można podawać na ciepło i na zimno z rodzynkami lub ulubionymi owocami.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3866
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3634
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 447
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3866
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3634
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 447
Składniki
Gotujemy ryż (z 1 łyżką cukru) 10 min.
Zagotowujemy ok 0.5 litra mleka z wanilią, dodajemy ryż, cynamon i pozostały cukier. Gotujemy ryż do miękkości ciągle mieszając.
Gdy ryż jest już miękki, rozpuszczamy budyń w reszcie mleka i dolewamy do ryżu. Mieszamy aż zgęstnieje. Gotowe:)