Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i baardzo smaczne:) Można podawać na ciepło i na zimno z rodzynkami lub ulubionymi owocami.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3837
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3834
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 403
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 762
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3837
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3834
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 403
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 762
Składniki
Gotujemy ryż (z 1 łyżką cukru) 10 min.
Zagotowujemy ok 0.5 litra mleka z wanilią, dodajemy ryż, cynamon i pozostały cukier. Gotujemy ryż do miękkości ciągle mieszając.
Gdy ryż jest już miękki, rozpuszczamy budyń w reszcie mleka i dolewamy do ryżu. Mieszamy aż zgęstnieje. Gotowe:)