Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sałatka z roszponki, kolorowych papryk i ziemniaków"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7950
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 328
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3289
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 606
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7950
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 328
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3289
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 606
Składniki
Ocet i bulion wymieszaj z miodem. Dodaj anchois i posiekany czosnek. Zmiksuj z 3 łyżkami oliwy. Ziemniaki obierz, ugotuj, pokrój w kostkę i obsmaż na reszcie oliwy. Dopraw solą i pieprzem.
Oczyszczone papryki pokrój w paski, cebulę w krążki. Roszponkę opłucz, osusz, odetnij korzonki. Połącz papryki, roszponkę oraz cebulę. Rozłóż sałatkę na talerze. Polej dressingiem. Posyp ziemniaczanymi grzankami.
porcji, czas ok. 30 min; porcja – 220 kcal, cena 2,40 złŹródło: Świat kobiety