Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Margarynę posiekać z mąką i cukrem na kruszonkę.Oddzielić białka od żółtek.Białka ubić na sztywno.Do kruszonki dodać żółtka,kakao,sodę,śmietanę,owoce,pianę i dokładnie wymieszać (ale nie ucierać).Ciasto wylać do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą podłużnej formy i upiec na złoty kolor.