Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
maka,zoltka,proszek do pieczenia,cukier waniliowy,margaryna oraz cukier wymieszac i dokladnie zagniesc a nastepnie rowno ulozyc na blaszke podwijajac brzegi cukier,cukier waniliowy polaczyc z 3-ema jajami,dokladnie rozmiksowac,dodac ser,nastepnie olej,budyn,sok z cytryny ciagle miksujac na koniec dodac mleko i zmiksowana mase wlac na blaszke
piec w piekarniku w temp.200 st.przez 45 minut,nastepnie wlac na ciasto ubita piane z czterech bialek i trzech lyzek cukru pudru.piec 15 minut zycze smacznego