Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
główną zaletą tego ciasta jest to, że jest bezglutenowe ;)
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5986
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1814
 
            Jak przygotować filety śledziowe z młodymi ziemniakami i sałatką z ogórka?
Odsłon: 131
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5986
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1814
 
            Jak przygotować filety śledziowe z młodymi ziemniakami i sałatką z ogórka?
Odsłon: 131
 
         
        Składniki
Jajka i żółtka należy ubić na gładka masę. Powoli dodawać cały ser, mleko, budynie (mają być prosto z torebki), tłuszcz i olejek do ciast. Wszystko razem dokładnie wymieszać. Konsystencja ma być płynna, dzięki nie przygotowanym wcześniej budyniom, w piekarniku wszystko zgęstnieje. Piec w temperaturze 160 stopni, ok 1 godzinę, w piekarniku z termoobiegiem.