Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
główną zaletą tego ciasta jest to, że jest bezglutenowe ;)
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1309
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24893
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 95
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1309
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24893
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 95
Składniki
Jajka i żółtka należy ubić na gładka masę. Powoli dodawać cały ser, mleko, budynie (mają być prosto z torebki), tłuszcz i olejek do ciast. Wszystko razem dokładnie wymieszać. Konsystencja ma być płynna, dzięki nie przygotowanym wcześniej budyniom, w piekarniku wszystko zgęstnieje. Piec w temperaturze 160 stopni, ok 1 godzinę, w piekarniku z termoobiegiem.