Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
główną zaletą tego ciasta jest to, że jest bezglutenowe ;)
Pyszne, aromatyczne i pożywne risotto z kurczakiem, delikatną nutą świeżej mi...
Odsłon: 128
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 209
Pyszne, aromatyczne i pożywne risotto z kurczakiem, delikatną nutą świeżej mi...
Odsłon: 128
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 209
Składniki
Jajka i żółtka należy ubić na gładka masę. Powoli dodawać cały ser, mleko, budynie (mają być prosto z torebki), tłuszcz i olejek do ciast. Wszystko razem dokładnie wymieszać. Konsystencja ma być płynna, dzięki nie przygotowanym wcześniej budyniom, w piekarniku wszystko zgęstnieje. Piec w temperaturze 160 stopni, ok 1 godzinę, w piekarniku z termoobiegiem.