Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik pod bezą"
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 54
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 889
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 54
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 889
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Składniki
. Ciasto: zagnieć. Uformuj kulę, włóż na 2 godz. do lodówki.
Masa: wymieszaj (masa będzie dość rzadka). Formę wyłóż papierem do pieczenia, wylep ciastem. Wlej masę serową. Piecz godzinę w 180°C.
Beza: białka ubij, wsypując cukier. Bezę wyłóż na ciasto, rozsmaruj. Zapiekaj krótko tak, by beza się zrumieniła.
Czas przygotowania: 90 min, ilość porcji: 24, cena za porcję1,10 złŹródło: Chwila dla Ciebie