Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste wykonanie.Moga deser zrobic dzieci z pomaca rodzica.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8614
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 594
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8614
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 594
Składniki
Wszystko kroimy w drobna kostke.Dodajemy miod i maslo.Mieszamy.Masa powinna sie lepic by mozna bylo uformowac rulonik.Potem rulonik obtaczamy w sezamie i wkladamy na ok 1 godz do lodowki.Kroimy w kawalki po wyjeciu.