Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10470
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336800
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4432
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424015
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10470
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336800
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4432
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424015
Składniki
Białka ubijamy na sztywno,dodajemy cukier i żółtka,a następnie mąkę z proszkiem i lekko mieszamy.Wlewamy do formy i pieczemy w 160-180 stopni 30-40 min.
Budynie rozpuszczamy w 1,5 szkl.PYSIA i gotujemy z pozostałymi.Rozsmarowujemy na cieście.Ukladamy delicje.Przykrywamy bitą śmietaną z jedną tężejącą galaretką rozpuszczoną w szklance wody.Polewamy pozostalymi galaretkami przyrządzonymi wedlug przepisu na opakowaniu.