Do góry

Desery Przepis na:

Śledziowe bombki

Śledziowe bombki

Autor:

Przepisów i artykułów: 592 Ocena: 5017

Dodano:

Odsłon: 9

Sprawdzony przepis na "Śledziowe bombki"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Śledziowe bombki

Przygotowanie

  1. Filety, cebulę, jabłko oraz pora pokrój w kostkę. Pora posyp solą i odstaw, by zmiękł. Przełóż całość do miseczki, dodaj śmietanę i pieprz. Wymieszaj.

  2. Plastry łososia potnij w grube paski.

  3. Buraka obierz ze skóry, a następnie obieraj jak jabłko, tworząc długą wstążkę.

  4. Owiń nim sałatkę i dom knij paskiem łososia.

  5. 30 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 190

  6. Magdalena Kaczmarek z Poznania

    Źródło: Super TV

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń