Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Śledziowe bombki"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8399
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8399
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 506
Składniki
Filety, cebulę, jabłko oraz pora pokrój w kostkę. Pora posyp solą i odstaw, by zmiękł. Przełóż całość do miseczki, dodaj śmietanę i pieprz. Wymieszaj.
Plastry łososia potnij w grube paski.
Buraka obierz ze skóry, a następnie obieraj jak jabłko, tworząc długą wstążkę.
Owiń nim sałatkę i dom knij paskiem łososia.
30 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 190
<strong>Magdalena Kaczmarek z Poznania</strong>Źródło: Super TV