Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Śledziowe bombki"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1513
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1259
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1115
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1513
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1259
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1115
Składniki
Filety, cebulę, jabłko oraz pora pokrój w kostkę. Pora posyp solą i odstaw, by zmiękł. Przełóż całość do miseczki, dodaj śmietanę i pieprz. Wymieszaj.
Plastry łososia potnij w grube paski.
Buraka obierz ze skóry, a następnie obieraj jak jabłko, tworząc długą wstążkę.
Owiń nim sałatkę i dom knij paskiem łososia.
30 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 190
<strong>Magdalena Kaczmarek z Poznania</strong>Źródło: Super TV