Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, pyszny i przede wszystkim - orzeźwiający deser na upalne dni, dużo lżejszy niż lody.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 105
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2506
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2863
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 105
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2506
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2863
Składniki
Zagotować wodę i wsypać cukier, mieszać aż do rozpuszczenia. Schłodzić.
Truskawki obrać ze szypułek wrzucić do blendera, zmiksować. Wlać ostudzoną wodę z cukrem oraz sok z cytryny. Zmiksować ponownie.
Wszystko przelać do plastikowego pojemnika i włożyć do zamrażalnika na ok 2 godziny.