Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sorbet z mango"
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 34
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4196
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 581
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 680
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 34
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4196
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 581
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 680
Składniki
Zagotuj wodę, cukier, sok z cytryny. Gotuj, aż płyn odparuje o 1/4. Obierz mango i kiwi, pokrój. Owoce zmiksuj z miętą i wymieszaj z syropem. Mus wlej do pojemnika, wstaw do zamrażarki. Co pewien czas zamieszaj.
Porcje 6 Przygot. 30 min Cena 1,40 zł Kalorie 220 kcal
Małgorzata Kwiatkowska z KrapkowicŹródło: Takie jest życie