Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sorbet z mango"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8087
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8087
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Składniki
Zagotuj wodę, cukier, sok z cytryny. Gotuj, aż płyn odparuje o 1/4. Obierz mango i kiwi, pokrój. Owoce zmiksuj z miętą i wymieszaj z syropem. Mus wlej do pojemnika, wstaw do zamrażarki. Co pewien czas zamieszaj.
Porcje 6 Przygot. 30 min Cena 1,40 zł Kalorie 220 kcal
Małgorzata Kwiatkowska z KrapkowicŹródło: Takie jest życie