Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos z jagód. Naturalny. Wspaniały dodatek do deserów, lodów, naleśników, racuchów itp.
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 80
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 80
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Składniki
Jagody wrzucamy do rondelka, dolewamy syropu lub miodu i podgrzewamy. Jagody moga być mrożone lub świeże, jeśli są świeże dodajemy 2-3 łyżki wody.
Dolewamy soku pomarańczowego i zagotowujemy
Mąkę ziemniaczaną wymieszać z 2-3 łyżkami wody i dodać do gotującego się sosu.
Gotować do momentu uzyskania pożądanej konsystencji.
Sosem polewamyDESERY, LODY, NALEŚNIKI , RACUCHY ITP SMACZNEGO :)