Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos z jagód. Naturalny. Wspaniały dodatek do deserów, lodów, naleśników, racuchów itp.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2195
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 952
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23113
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2195
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 952
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23113
Składniki
Jagody wrzucamy do rondelka, dolewamy syropu lub miodu i podgrzewamy. Jagody moga być mrożone lub świeże, jeśli są świeże dodajemy 2-3 łyżki wody.
Dolewamy soku pomarańczowego i zagotowujemy
Mąkę ziemniaczaną wymieszać z 2-3 łyżkami wody i dodać do gotującego się sosu.
Gotować do momentu uzyskania pożądanej konsystencji.
Sosem polewamyDESERY, LODY, NALEŚNIKI , RACUCHY ITP SMACZNEGO :)