Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos z jagód. Naturalny. Wspaniały dodatek do deserów, lodów, naleśników, racuchów itp.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413963
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2209
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413963
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2209
Składniki
Jagody wrzucamy do rondelka, dolewamy syropu lub miodu i podgrzewamy. Jagody moga być mrożone lub świeże, jeśli są świeże dodajemy 2-3 łyżki wody.
Dolewamy soku pomarańczowego i zagotowujemy
Mąkę ziemniaczaną wymieszać z 2-3 łyżkami wody i dodać do gotującego się sosu.
Gotować do momentu uzyskania pożądanej konsystencji.
Sosem polewamyDESERY, LODY, NALEŚNIKI , RACUCHY ITP SMACZNEGO :)