Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Składniki
Miąższ kokosowy utrzeć.Zagotowane mleko wymieszać z mąką,wiórkami,cukrem,namoczonymi w rumie rodzynkami,ubitymi jajkami.Włożyć do formy,posypać cynamonem i zapiec.
Ja zapiekam w małych miseczkach do zapiekania.
Czas zapiekania zależy od piekarnika,w piekarniku z termo obiegiem ok.15 min.w temperaturze 180 st.C