Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Surówka pekińska"
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3782
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 716
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3782
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 716
Składniki
Kapustę oczyść z zewnętrznych liści, poszatkuj. Paprykę oczyść z gniazda nasiennego, umyj, osusz, pokrój w kostkę.
Pomidory umyj, pokrój w ósemki. Ogórek umyj, pokrój w półplasterki. Cebulę obierz, posiekaj. Natkę opłucz, osusz, posiekaj.
Ocet winny utrzyj z kilkoma łyżkami oliwy, wsyp cukier, przypraw solą i pieprzem. Polej wymieszane warzywa.
<strong>Czas przygotowania: 10 min. </strong>
<strong>Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 1 zł. </strong>Źródło: Chwila dla Ciebie