Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Surówka pekińska"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1901
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421229
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1990
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1901
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421229
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1990
Składniki
Kapustę oczyść z zewnętrznych liści, poszatkuj. Paprykę oczyść z gniazda nasiennego, umyj, osusz, pokrój w kostkę.
Pomidory umyj, pokrój w ósemki. Ogórek umyj, pokrój w półplasterki. Cebulę obierz, posiekaj. Natkę opłucz, osusz, posiekaj.
Ocet winny utrzyj z kilkoma łyżkami oliwy, wsyp cukier, przypraw solą i pieprzem. Polej wymieszane warzywa.
<strong>Czas przygotowania: 10 min. </strong>
<strong>Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 1 zł. </strong>Źródło: Chwila dla Ciebie