Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Surówka pekińska"
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14563
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19624
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14563
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19624
Składniki
Kapustę oczyść z zewnętrznych liści, poszatkuj. Paprykę oczyść z gniazda nasiennego, umyj, osusz, pokrój w kostkę.
Pomidory umyj, pokrój w ósemki. Ogórek umyj, pokrój w półplasterki. Cebulę obierz, posiekaj. Natkę opłucz, osusz, posiekaj.
Ocet winny utrzyj z kilkoma łyżkami oliwy, wsyp cukier, przypraw solą i pieprzem. Polej wymieszane warzywa.
<strong>Czas przygotowania: 10 min. </strong>
<strong>Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 1 zł. </strong>Źródło: Chwila dla Ciebie