Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Surówka pekińska"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Kapustę oczyść z zewnętrznych liści, poszatkuj. Paprykę oczyść z gniazda nasiennego, umyj, osusz, pokrój w kostkę.
Pomidory umyj, pokrój w ósemki. Ogórek umyj, pokrój w półplasterki. Cebulę obierz, posiekaj. Natkę opłucz, osusz, posiekaj.
Ocet winny utrzyj z kilkoma łyżkami oliwy, wsyp cukier, przypraw solą i pieprzem. Polej wymieszane warzywa.
<strong>Czas przygotowania: 10 min. </strong>
<strong>Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 1 zł. </strong>Źródło: Chwila dla Ciebie