Do góry

Desery Przepis na:

Surówka pekińska

Surówka pekińska

Autor:

Przepisów i artykułów: 2250 Ocena: 19075

Dodano:

Odsłon: 13

Wypróbowany przepis na "Surówka pekińska"

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Surówka pekińska

Przygotowanie

  1. Kapustę oczyść z zewnętrznych liści, poszatkuj. Paprykę oczyść z gniazda nasiennego, umyj, osusz, pokrój w kostkę.

  2. Pomidory umyj, pokrój w ósemki. Ogórek umyj, pokrój w półplasterki. Cebulę obierz, posiekaj. Natkę opłucz, osusz, posiekaj.

  3. Ocet winny utrzyj z kilkoma łyżkami oliwy, wsyp cukier, przypraw solą i pieprzem. Polej wymieszane warzywa.

  4. Czas przygotowania: 10 min.

  5. Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 1 zł.

    Źródło: Chwila dla Ciebie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń